sábado, 9 de julio de 2016

El Bagul dels somnis trencats

Tot sembla seguir el curs normal del temps quan de sobte t’adones que alguna cosa no està bé. Ja no et mira igual. T’esforces per dissimular la teva preocupació però no te’n surts. Saps que alguna cosa ha canviat i que potser ja mai tornarà a ser el mateix. I en un segon veus que tornes a estar sol.

Et diu que t’estima, que t’aprecia, que et vol a la seva vida i tu atrapes aferrissadament aquelles paraules amb un intent desesperat de salvar el poc que queda de vosaltres. Però saps que cap d’aquelles paraules són certes, que amaguen un secret fatal cap a la desesperació. T’estima, però ja no està enamorada de tu. Et vol al seu costat, però ja no com fins ara. 

Amb un impuls desesperat de valentia dius que no et penses rendir, que t’esforçaràs per no perdre-la, que lluitaràs i si cal ho passaràs malament. Però tens clar que hauràs de canviar la teva mirada i que això serà molt dur. Ja no l’hauràs d’estimar com fins ara, ja no podràs estar cada instant al seu costat. L’estimaràs com una parella però l’hauràs de mirar amb ulls d’amic.

Tindrà altres propòsits, altres persones i motivacions. I tu et quedaràs allà, sol, pensatiu, derrotat per haver lluitat tant i haver d’acceptar que s’ha acabat. I t’enganyaràs, diràs que encara t’estima, que la vols al teu costat i que mai marxarà. Però en el fons saps que tot això és fals. Saps que ella ja no et parla, ara es passa hores parlant amb altra gent. Ja no queda amb tu, ara té altres interessos.

I estranyament, a pesar del dolor trencadís que t'angoixa, la comprens i saps que es mereix volar amb altra gent. Promets no fer-li més difícil, promets ajudar-la a ser feliç conscient que això significa perdre-la per sempre. I en aquest instant decideixes carregar amb tot el dolor que t'envolta perquè no li afecti la teva absurda desesperació. Pensant en ella, t'apartaràs per donar pas a altres somiadors agosarats amb ganes de viure la seva pròpia història d'amor.

I així, de repent, t'adonaràs que t'has transformat en un simple record guardat al bagul dels somnis trencats.

ZOÍ

No hay comentarios: